Information.

Sorggruppe i Fårevejle Frimenighed
Føler du dig alene med din sorg – så er sorggruppen måske noget for dig!

Ikke alle har en familie eller et netværk som kan rumme en sørgende. I sorggruppen kan du møde andre, som også sørger over tab af nærtstående, og sammen hjælper vi hinanden med at finde måder at leve med sorgen på.

Sorggruppen er for voksne, der har mistet et nærtstående menneske på grund af dødsfald.
Gruppen mødes
hver anden torsdag (i lige uger) kl. 19-21
i Fårevejle Frimenighed, Tuborgvej 1, 4540 Fårevejle.

Gruppen ledes af sygeplejerske Lisbeth Larsen og Grete Ledet.
Vil du at være med, så kontakt
Lisbeth Larsen på 40719180

Friklubben – for børn fra 1. til 6. klasse.

Mad, skøre konkurrencer/lege og kristendom i børnehøjde.
Normalt sker følgende: 17.00: Skøre konkurrencer/lege
17.30: Mad
18.00: Skøre konkurrencer/lege afbrudt af input og samtale om livet og om
Kristendom
18.45: Slut
Vi mødes normalt på Tuborgvej 1. Børn, som er yngre end målgruppen er velkomne – sammen med en far eller mor.
Pris: Medlemskab af YFC og betaling ved overnatninger. Har I svært ved at betale, så kontakt Jørgen.

Program for foråret 2020.

Dato Tema Nøgleord

2. februar  Medienarkomaner ved John og Huynh. Mad ved Henrick. Tag gerne en ven med. Det gælder i øvrigt hver gang.

16. februar  Fjolser ved Rebecca og Hung. Mad ved Henrick. Normalt program

29. februar til 1. marts  Rig og fattig ved John og Huynh. Sommerhustur.
Vi mødes Røglevej 5, Ordrup kl. 12.30. (Ledere kommer 12.00.) Vi slutter efter gudstjenesten med frokost kl. 13.00. Pris: 80 kr.

15. marts   Alene hjemme ved Rebecca og Hung. Mad ved Henrick. Normalt program

27-29. marts   Landslejr i Brande for dem mellem 9 og 14 år. Tilmelding senest d.5. marts.

Rocksolid.dk/lejr Medbring: Tøj, badetøj, liggeunderlag, sovepose, toiletsager, penge til slik, sygesikringsbevis. Bilen kører fra Fårevejle ca. 16.00 og er hjemme igen ca. 13.00 søndag. Pris 250 + 200 kroner til transport.

26. april   Nød og overflod ved Huynh, John. Mad ved Henrick. Normalt program

10. maj   Psst har du hørt det? ved Rebecca og Hung. Mad ved Henrick. Normalt program

24. maj   Stolthed og fordomme. Ved Huynh og John . Mad ved Henrick. Normalt program

19-21. juni   Gør det rigtige ved Rebecca og Hung. Shelter-tur ved Vesterlyng Camping. Program: Ankomst 11.30 (Ledere kommer 11.00) Bålmad. Samvær. Godt fællesskab. RockSolid-samling, badebassin, god-nat-historie. Pris: 100 kroner.

Hilsen Jørgen, Ann, Huynh, Rebecca og Hung

PGA Corona-krisen har vi i Alpha-Teamet valgt at udsætte dette forårssemesters Alphakursus til efteråret 2020.

Vi aflyser gudstjenesterne indtil videre.

På søndag d. 22. marts kl. 10.30 holder Jørgen, Gitte og Huynh en online gudstjeneste. Gå ind på:
https://m.facebook.com/?_rdr#!/FaarevejleFrimenighed/?tsid=0.10387671539429688&source=result  og vær med.