Information.

Sorggruppe i Fårevejle Frimenighed
Føler du dig alene med din sorg – så er sorggruppen måske noget for dig!

Ikke alle har en familie eller et netværk som kan rumme en sørgende. I sorggruppen kan du møde andre, som også sørger over tab af nærtstående, og sammen hjælper vi hinanden med at finde måder at leve med sorgen på.

Sorggruppen er for voksne, der har mistet et nærtstående menneske på grund af dødsfald.
Gruppen mødes
hver anden torsdag (i lige uger) kl. 19-21
i Fårevejle Frimenighed, Tuborgvej 1, 4540 Fårevejle.

Gruppen ledes af sygeplejerske Lisbeth Larsen og Grete Ledet.
Vil du at være med, så kontakt
Lisbeth Larsen på 40719180

Friklubben – for børn fra 1. til 6. klasse.

Mad, skøre konkurrencer/lege og kristendom i børnehøjde.
Normalt sker følgende: 17.00: Skøre konkurrencer/lege
17.30: Mad
18.00: Skøre konkurrencer/lege afbrudt af input og samtale om livet og om
Kristendom
18.45: Slut
Vi mødes normalt på Tuborgvej 1. Børn, som er yngre end målgruppen er velkomne – sammen med en far eller mor.
Pris: Medlemskab af YFC og betaling ved overnatninger. Har I svært ved at betale, så kontakt Jørgen.

Program for foråret 2020.

Dato Tema Nøgleord

19-21. juni   Gør det rigtige ved Rebecca og Hung. Shelter-tur ved Vesterlyng Camping. Program: Ankomst 11.30 (Ledere kommer 11.00) Bålmad. Samvær. Godt fællesskab. RockSolid-samling, badebassin, god-nat-historie. Pris: 100 kroner.

Hilsen Jørgen, Ann, Huynh, Rebecca og Hung

PGA Corona-krisen har vi i Alpha-Teamet valgt at udsætte dette forårssemesters Alphakursus til efteråret 2020.

Efter Corona-udbruddet har vi i FF været nødsaget til at ændre på mange af de måder, vi holder Gudstjeneste på. Det har haft mange forskellige konsekvenser…..

– Bl.a. har det ikke været super godt, ar være ”små-børnefamilie”.

Det er vi rigtigt kede af. FF skal være en kirke hvor det er godt at være barn og småbørnsfamilie!!

Derfor har vi besluttet, at Leje Aulaen i ”Skolen på Fjorden” til vore Gudstjenester. Første gang d 2/8, hvor der er konfirmation.

Vi har fået lov til at indrette os, så vi kan have et godt ”Kirkerum” og 2 meget gode lokaler, hvor børnene kan være til ”Børnekirke” eller smutte ud på legepladsen.

Over det hele kan vi overholde afstandskravene og de andre tiltag ifm. at undgå evt. smittespredning.

Vi føler os særdeles velkomne på stedet, og folkene er meget hjælpsomme. Vi er overbeviste om, at det bliver rigtigt godt at flytte til Skolen På Fjorden, indtil vi kan få lov til at holde vore Gudstjenester sammen, hjemme på Tuborgvej, uden restriktioner.

Vi vil derfor opfordre alle og i særdeleshed børnefamilierne til at kommer ud af busken og komme til Gudstjeneste i Fårevejle Frimenighed på ”Skolen På Fjorden” fra d 2/8.

Vi glæder os så meget til at nyde hinandens fællesskab.

I juli vil der blive afholdt alternative Gudstjenester/andagter i vores egen kirke hver søndag kl 10:30, bortset fra søndag d 12/7, hvor vi er på Vesterlyng Camping. Her er du også velkommen. Der bliver forskelligt program fra gang til gang. Hvis du ikke er bortrejst på ferie, er du meget velkommen. Kom glad.