Hvad sker der af nye ting.

Sorggruppe i Fårevejle Frimenighed
Føler du dig alene med din sorg – så er sorggruppen måske noget for dig!

Ikke alle har en familie eller et netværk som kan rumme en sørgende. I sorggruppen kan du møde andre, som også sørger over tab af nærtstående, og sammen hjælper vi hinanden med at finde måder at leve med sorgen på.

Sorggruppen er for voksne, der har mistet et nærtstående menneske på grund af dødsfald.
Gruppen mødes
hver anden torsdag (i lige uger) kl. 19-21
i Fårevejle Frimenighed, Tuborgvej 1, 4540 Fårevejle.

Gruppen ledes af sygeplejerske Lisbeth Larsen og Grete Ledet.
Vil du at være med, så kontakt
Lisbeth Larsen på 40719180

Friklubben – for børn fra 1. til 7. klasse.

Mad, skøre konkurrencer/lege og kristendom i børnehøjde.
Normalt sker følgende: 17.00: Skøre konkurrencer/lege
17.00: Mad
18.00: Skøre konkurrencer/lege afbrudt af input og samtale om livet og om
Kristendom
18.45: Slut
Vi mødes normalt på Tuborgvej 1. Børn, som er yngre end målgruppen er velkomne – sammen med en far eller mor.
Pris: Medlemskab af YFC og betaling ved overnatninger. Har I svært ved at betale, så kontakt Jørgen.

Bøn kl. 12:30 hver tirsdag på Tuborgvej 1 Fårevejle-.

Café hver tirsdag fra 14:00 til 16:00

Familie-træf!

Sidste fredag i hver måned kl. 17:30-20:00.

Aftenens program:

Kl. 17:00: ”Drop ind”. Kom og hyg – og hjælp til med at gøre klar.

Kl. 17:30: Aftensmad. Medbring en ret mad – som passer til egen familie + lidt ekstra.

Kl. 18:30: Fælles aktivitet for børn og voksne. (bål, leg, skattejagt, el. andet).

Kl. 19:15: Fælles aftensamling m. sang, bibelhistorie og Fadervor.

Kl. 19:30: Farvel og tak.

Liv.jpeg

Dato for koncerten er torsdag den 23. september 2021 kl.19.00 i Frimenigheden på Tuborgvej 1 – 4540 Fårevejle st by.

Gospelkoncert med Liv Skotte og Jan Overgaard. Kom og nyd en lille stund i kærlighedens navn og de gode budskaber. Liv Skotte og Jan Overgaard har gennem de sidste mange år dannet et helt unikt musikalsk par med et sjældent udtryk af “nu og her” i deres musik.

Prisen for koncerten er 100 kr og alle pengene går til en lille sundhedsklinik i Afrika. Hvis du vil læse mere om kirkens støtte til dette projekt kan du klikke på linket herunder. Du betaler ved indgangen kontant eller via mobilpay.

Mission i Afrika.