Hvad sker der af nye ting.

På søndag d. 11. april kl. 10.30 begynder vi på udendørs gudstjenester. Det foregår i haven på Plantagevej 5 Fårevejle.
Programmet vil være med lovsang, nadver, pause, RockSunday/RockSmallid og prædiken – altså en gudstjeneste, som slutter ca. 12.15.

Der bliver sørget for telt til bl.a. musik m.m. I skal selv tage stole, evt. tæpper og kaffe og kopper med. Tag gerne lidt ekstra med, så I kan tilbyde andre.

Der er kun parkering til ganske få dårligt gående på adressen. Man kan parkere på Granlyvej 7. Parker i venstre side i indkørsel og fortsæt med at gå fremad indtil Plantagevej 5, hvor gudstjenesten foregår.

Der er mulighed for at gå på toilettet. Man må ikke komme ind i huset for at få varmen.

Sorggruppe i Fårevejle Frimenighed
Føler du dig alene med din sorg – så er sorggruppen måske noget for dig!

Ikke alle har en familie eller et netværk som kan rumme en sørgende. I sorggruppen kan du møde andre, som også sørger over tab af nærtstående, og sammen hjælper vi hinanden med at finde måder at leve med sorgen på.

Sorggruppen er for voksne, der har mistet et nærtstående menneske på grund af dødsfald.
Gruppen mødes
hver anden torsdag (i lige uger) kl. 19-21
i Fårevejle Frimenighed, Tuborgvej 1, 4540 Fårevejle.

Gruppen ledes af sygeplejerske Lisbeth Larsen og Grete Ledet.
Vil du at være med, så kontakt
Lisbeth Larsen på 40719180

Friklubben – for børn fra 1. til 6. klasse.

Mad, skøre konkurrencer/lege og kristendom i børnehøjde.
Normalt sker følgende: 17.00: Skøre konkurrencer/lege
17.30: Mad
18.00: Skøre konkurrencer/lege afbrudt af input og samtale om livet og om
Kristendom
18.45: Slut
Vi mødes normalt på Tuborgvej 1. Børn, som er yngre end målgruppen er velkomne – sammen med en far eller mor.
Pris: Medlemskab af YFC og betaling ved overnatninger. Har I svært ved at betale, så kontakt Jørgen.