Hvem er vi

Frimenigheden – Hvem er vi?

Fårevejle Frimenighed blev indviet den 25. august 2001 kl. 13.00. Vi er ganske almindelige mennesker – børn, unge, voksne og ældre, som har brug for Jesu tilgivelse og er blevet inspireret af Jesus Kristus til at leve livet på en positiv og kærlig måde. Vi ønsker med de evner, uddannelser og erfaringer, vi har, at støtte og opmuntre hinanden og til at have omsorg for vores medmennesker både fysisk, psykisk og åndeligt.

Vores lære er Den Evangelisk Lutherske lære, ligesom folkekirkens. Vi er ikke underlagt biskoppernes tilsyn og samarbejder med Dansk Oase.

Vores målsætning kan symboliseres med en trekant:

Vi ønsker at inspirere hinanden til at søge

  • OP til Gud i bøn, lovsang, bibel og tilbedelse.
  • IND i fællesskabet, hvor vi tager os af hinanden med hjælp, omsorg og kærlighed.
  • UD til andre, fordi vi ønsker, at andre skal opleve den samme hjælp, omsorg og kærlighed, som vi selv har oplevet.

Vi skal inspirere hinanden til at leve livet

Vores håb er, at vi kan udruste og inspirere hinanden til at leve et liv, som er inspireret af bibelens fortællinger om, hvordan Jesus på en enkel og kærlig måde tog sig af de syge og underviste folket om Guds Rige. Et liv, hvor vi i al vores menneskelighed, med alle vores styrker og svagheder retter vores opmærksomhed mod Gud og mod mennesker omkring os, så vi med kærlighed kan give de ensomme fællesskab, hjælpe dem, som har brug for hjælp, støtte dem, der mangler støtte, bede Gud helbrede de syge. Et liv hvor vi, kan pege på Jesus som vejen, sandheden og livet.

Vi må være ærlige, oprigtige, udfordrende, lyttende …

Vores ønske er at være relevante efterfølgere af Jesus overalt, hvor vi kommer frem. At vi må være ærlige, oprigtige, udfordrende, lyttende, fulde af tro, med plads til tvivl. At vi må kunne græde med de sørgende, le med de glade, hjælpe dem, der har brug for hjælp og bede for dem, der søger Guds hjælp, at vi må udfolde det liv som Gud har givet os i hele dets mangfoldighed.

Vi tilbyder coaching, samtaler, forbøn, hjemmebesøg m.m., uanset om du er med i Fårevejle Frimenighed eller ej. Læs mere om, hvad vi tilbyder her.

Du er velkommen til vores arrangementer

Du må gerne hjælpe os med vores økonomi, som betales af private givere og med tilskud fra Tips og Lotto. Ud over vore egne aktiviteter går lidt af vore penge til at støtte nogle aktuelle missionsprojekter.

Du er velkommen til vores arrangementer, der er åbne for alle. Har du spørgsmål, er du interesseret i den kristne tro, eller har du behov for fællesskab, hjælp eller forbøn, er du altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte en af præsterne.

Medlemskab

Hvordan bliver man en del af Fårevejle Frimenighed?

Der er ingen adgangskrav, der skal opfyldes for at komme i kirken. Alle er inviteret til at være en del af festen.

Hvis man på et tidspunkt ønsker at blive medlem af Fårevejle Frimenighed, kan man kontakte en af præsterne, som vil invitere til en medlemssamtale.

Medlemssamtale

Ved medlemssamtalen kan man på et lidt mere personligt plan snakke om det, der rører sig i kirken og livet. Ved medlemssamtalen gennemgås der, hvad Fårevejle Frimenighed er, og hvad det betyder for dig at være medlem.

Hvis du i løbet af samtalen klart kan tilslutte dig menighedens værdier og visioner – og ønsker at tage del i menighedens liv, underskriver du medlemsskabserklæringen, som kan læses her.

Ønsker du at læse mere om Fårevejle Frimenigheds vedtægter så tryk her.