Menighedslejr.

I kirken har vi tradition for at tage på menighedslejr 1 gang om året. Dette foregår som regel på LM´s lejrcenter, Birkedal ved Undløse.

På menighedslejren er der god mulighed for at lære hinanden – og Gud bedre at kende. Der er gudstjeneste, lovsang, bibelundervisning og tid til snak om det, der rører sig i livet. Der er god tid til hyggesnak, kaffedrikning, bålhygge mm.

Eftermiddagene byder ofte på et varieret program for alle aldersgrupper. Et år byggede vi sæbekassebiler, et andet år skulle vi selv slagte høns til vores aftensmad – og et tredje år var vi alle på “løb” i skoven.

Fårevejle Frimenigheds
menighedslejr 2021

fra fredag den 4. juni kl. 17
til søndag den 6. juni kl. 14

Så er det igen tid til at tage på menighedslejr. Vi mener, at restriktioner bliver lempet så meget fra den 23. maj, at vi lovligt og forsvarligt kan tage på lejr.

Lejren starter med, at vi spiser sammen fredag kl. 18. Man er velkommen fra kl. 17. Og slutter efter gudstjeneste, frokost og fælles rengøring af lejren søndag kl. 14.

Gudstjenesten søndag starter kl. 10,30 og her er også ikke-lejrdeltagere velkomne til at komme og deltage.

Ruben Dalsgaard vil undervise på lejren. Ruben er general-sekretær i dansk oase, som er den organisation, som Fårevejle Frimenighed er en del af. Fredag aften vil Ruben give os en kort undervisning og lørdag formiddag får vi en ordentlig omgang.

Glæd jer. Ruben er inspirerende at lytte til og tale med.

Til gudstjenesten om søndagen prædiker Jørgen Lund.

Programmet bliver udover undervisning en blanding af lovsang, bøn, bål, leg og socialt samvær.

Der er gode såvel indendørs som udendørs arealer, så tag evt. sandlegetøj, bolde af forskellig art og bordtennisbat med.

Lejren har værelser med plads til fra 2 til 8 personer – familier indlogeres sammen, dog kan børn fra 12 år sove på ”sovesal” med jævnaldrende, hvis de har lyst.

Medbring som minimum
Sengetøj: lagen, pude, dyne eller sovepose

Praktisk udendørs tøj og sko, sportstøj og indesko.

1. Tilmelding
  2. Lisbeth Larsen, 40719180, lisbeth1955larsen@gmail.com og betal til 32154 på mobilpay. Undgå madspild, giv besked såfremt der er måltider, som du ikke deltager i.

Voksne (21 år+)                             350 kr.

Unge (18-21 år)                             250 kr.

Børn (17 år og derunder)               150 kr.

Pris pr. familie inkl. hjemmeboende børn dog maksimalt 1100 kr.

Enkeltmandsværelse; 100 kroner ekstra.

Har I svært ved at betale, så finder vi en løsning.

Lejrens adresse

LMs Lejrcenter Birkedal