Alpha

ALPHA i Fårevejle Frimenighed

HVAD er ALPHA-kursus?

Hvis der virkelig er en Gud, hvem er han så?

Store spørgsmål i små grupper.

Alpha er et kristendomskursus, hvor du bliver indført i grundelementerne i den kristne tro.

-Ingen forpligtelser

-Ingen betaling

-Intet pres

Kursusaftenerne består typisk af aftensmad, et kort oplæg og en samtale i grupper, hvor du kan dele dine tanker. På kurset er der plads til alle mennesker og alle holdninger. Kurset er særligt for dig, som ikke tror på Gud eller som ikke ved hvad du skal tro.

Plads til alle

ALPHA er en række oplæg, hvor du kan udforske den kristne tro.

HVOR og HVORNÅR?

HVORDAN forløber en ALPHA-kursusaften?

Vi mødes kl. 18.00 til aftensmad og uformel hygge. Derefter holdes en tale om dagens emne, som er oplæg til samtale. Samtalen foregår i mindre grupper, hvor man hver især har mulighed for at komme til orde. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Alle er velkomne!

Kurset er gratis, men der betales kr 30,- pr gang for maden.

SPØRGSMÅL / TILMELDING

På Alpha er der plads til alle mennesker og alle holdninger. Kurset er særligt for dig, som ikke tror på Gud – eller som ikke ved, hvad du skal tro. Her kan du i afslappede omgivelser over 11 aftener + en weekend tale med andre om spørgsmål som: Er der mere i livet, end jeg tror? Hvordan kan jeg tro? Hvorfor døde Jesus?

Vil du vide mere, så se her.

Vi starter Alpha op igen tirsdag d 24/9 2019 i Fårevejle Frimenighed.

I den anledning inviterer vi til festmiddag d 10/9 kl 18:30.

Arrangementet er for dig, som:

• har været på Alpha før
  • gerne vil møde andre ”Alphister”
  • vil snuse lidt til hvad Alpha er

Hvis du kommer i FF, men har en ven med, er du også velkommen.

Festen er uforpligtende og gratis, men tilmelding senest d 5/9 på michaelsoel@hotmail.com

Spred den gode nyhed! Mon ikke du kender et par stykker som vil med?

På Alpha-teamets vegne.