Alpha

Alle skal have en mulighed for at udforske tro, stille spørgsmål og dele deres synspunkter. Alpha er en række sessioner, der udforsker den kristne tro. Hvert oplæg ser på et nyt spørgsmål om tro og er designet til at skabe samtale. Alpha bliver afholdt over hele verden. Det foregår både online og personligt på caféer, universiteter, i kirker og hjem og mange andre steder. Ikke to Alpha er ens, men generelt har de tre centrale ting til fælles: Gæstfrihed, et oplæg og en god samtale.

Se mere på Alphas hjemmeside

Nysgerrig omkring tro? Deltag i en række gruppesamtaler der frit udforsker det grundlæggende i den kristne tro i et åbent og venligt miljø. Ved hver alpha aften følger du en lille gruppe, og I hører et oplæg eller ser en video, der vedrører et spørgsmål om tro. Derefter har du mulighed for at dele dine tanker, og høre hvad andre tænker. Du kan sige, hvad du vil, du kan også lade være.

Alle er velkomne. Du er inviteret uanset din baggrund eller overbevisning. Det er gratis, og der er ingen forpligtigelse til at skulle deltage alle gange.

Den 12. september kl. 18:00 holder vi en Alphafest. Her kommer mennesker, som tidligere har deltaget i Alpha, og mennesker, der blot er nysgerrige på, hvad Alpha er. Vi giver både maden og drikkevarerne. Efter spisningen vil vi se en video om Alpha, og der vil være en kort præsentation af indholdet i Alpha. Du er velkommen – du behøver ikke at tilmelde dig. Bare møde op på Tuborgvej 1, 4540 Fårevejle d. 12. kl. 18:00, så garanterer vi for hyggen.

Den 26. september begynder vi kurset kl. 18:00.

 

Udforsk

Livet
Troen
Meningen

 

Tilmelding til Alpha efteråret 2023

Tilmelding til Alpha
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn